Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

newslider03

Περνώντας από γενιά σε γενιά τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης κατέχει σήμερα ο Εμμανουήλ Ορφανός ο οποίος  δραστηριοποιείται στο χώρο της οινοποίησης και εμφιάλωσης κρασιού εναρμονίζοντας περίτεχνα τις οινολογικές γνώσεις, την τέχνη και την παράδοση των πρωτεργατών του με την σύγχρονη τεχνογνωσία έχοντας ως απώτερο σκοπό την συνεχή βελτίωση και παραγωγή υψηλής ποιότητας κρασιών.

Το Κτήμα Ορφανού αποτελεί πλέον μια σύγχρονη μονάδα με ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό  (οριζόντια πιεστήρια, ανοξείδωτες ψυχωμένες δεξαμενές για τον έλεγχο των ζυμώσεων και την συγκράτηση πλούσιων αρωμάτων των κρασιών κτλ) μέσα σε ένα περιβάλλον που σέβεται την παράδοση. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι σφαιρικά ενημερωμένοι οινοποιοί και οινολόγοι του κτήματος δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να περιηγηθεί στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του κτήματος και να μυηθεί στο μαγευτικό χώρο του κρασιού με εξειδικευμένες ξεναγήσεις στο οινοποιείο.

Σπορά, καλλιέργεια , τρύγος, πάτημα, εμφιάλωση, παλαίωση. Μια μαγική διαδικασία παραγωγής γεμάτη συναίσθημα, ευθύνη και μεράκι που σε καλεί να την ανακαλύψεις.